Regenwateropvangsysteem van 5.000 liter voor bejaarde vrouw gerealiseerd dankzij gulle privé donatie!

posted in: Uncategorized | 0

 

This post is here available in English.

 

Dankzij een fantastische bijdrage van onze trouwe donateur, Christine Wijgerse, hebben wij onlangs een bejaarde vrouw, Alice, kunnen verblijden met een regenwateropvangsysteem van 5.000 liter, door ons ook wel Enyungu genoemd. Alice is slecht ter been, waardoor het voor haar niet meer mogelijk is om voor water de zeer steile afdaling naar het meer, en vervolgens weer omhoog met een gevulde jerrycan, te maken. Ze zorgt bovendien in haar eentje voor 6 schoolgaande kleinkinderen die door hun ouders in de steek gelaten zijn. Een typisch voorbeeld van een lichamelijk zware situatie waar de aanwezigheid van de Enyungu veel verlichting kan brengen. Zoals altijd maken ook gezinnen uit de directe omgeving gebruik van de watervoorziening.

Onze dank gaat uiteraard uit naar Christine Wijgerse uit Nederland die deze investering in haar eentje mogelijk heeft gemaakt!

Wilt u ons ook helpen met een donatie? Op deze pagina vindt u al onze huidige doelen, zowel groot als klein. Op de pagina ‘Hoe u kunt helpen’ vindt u ook andere manieren om ons te helpen onze doelen te bereiken.

Elke bijdrage is uiteraard van harte welkom!

 

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development’

 

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel. Uw gegevens blijven uiteraard privé.

Leave a Reply