Momenteel worden weer 28 regenwateropvangsystemen van 5.000 liter in afgelegen dorpen gebouwd

posted in: Uncategorized | 0

 

This post is also available in English. Please click here.

 

Aangezien water de bron van leven is en heel veel mensen in ons werkgebied geen toegang tot veilig water hebben, bekommeren wij ons daar zeer om. In 2022 hebben we, na een succesvolle pilot, structureel de aanleg van 5.000 liter regenwateropvangsystemen in afgelegen dorpen aan onze doelen toegevoegd. Meer informatie over dit doel is te lezen in dit eerder geposte artikel. Nadat we vorig jaar in totaal 21 systemen hebben gebouwd, bouwen we momenteel de volgende 28 exemplaren; het totale aantal in 2022 en 2023 gebouwde regenwateropvangsystemen van dit soort komt daarmee op 49.

De regenwateropvangsystemen van 5.000 liter, die we ‘Enyungus’ noemen, zullen steeds gebouwd worden in afgelegen dorpen in ons werkgebied, Kabale District.

Bekijk in de slider hieronder foto’s van voltooide exemplaren. Meer foto’s zullen worden toegevoegd naarmate het project vordert.

 

Onze dank voor het financieel mogelijk maken van deze 28 exemplaren gaat uit naar Stichting De Carolusgulden (10), Schuhmachter Kramer Foundation (10), Solidariteits Werkplaats Uden (3) en Stichting Trap-In Uden (5)!

Elke donatie voor dit doel, hoe klein of groot ook, wordt door ons als altijd zeer op prijs gesteld!

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel. Uw gegevens blijven uiteraard privé.

 

 

Leave a Reply