We zijn dankbaar dat we ook in 2022 zijn geselecteerd voor financiële steun van Trap-In Uden!

posted in: Uncategorized | 0

 

This article can also be read in English.

 

Stichting Trap-In Uden heeft ook dit jaar HWMCO-Nederland geselecteerd als een van de goede doelen die op hun financiële steun kunnen rekenen.

Sinds 1974 organiseert stichting Trap-In Uden op tweede Pinksterdag een 50 km gesponsorde fietstocht waarvan de opbrengst wordt verdeeld onder een aantal vooraf geselecteerde Derde Wereld Projecten (15 in 2022).

Hoewel de fietstocht zelf in 2020 en 2021 moest worden afgelast vanwege Covid-maatregelen, is de stichting er in die jaren toch in geslaagd om, dankzij steun van bedrijven die de derde wereldprojecten een warm hart toedragen, een aanzienlijk bedrag in te zamelen! onze stichting was ook in die jaren geselecteerd voor steun en heeft dus een bijdrage mogen ontvangen.

Van het in 2020 ontvangen bedrag kon het grootste deel van het regenwateropvangsysteem dat we bij Burimba Primary School hebben aangelegd, worden gefinancierd; het in 2021 ontvangen bedrag is gebruikt om het regenwateropvangsysteem bij Kasinde Primary School gedeeltelijk te financieren alsook om gedurende de tweede lockdown in Oeganda noodvoedsel te verstrekken aan de armsten aan Lake Bunyonyi.

Onlangs, op tweede Pinksterdag, kon de fietstocht voor het eerst sinds 2019 weer plaatsvinden en hebben we langs de route geassisteerd.

De totale opbrengst van de tocht van dit jaar wordt over enkele weken bekend gemaakt en zal zoals altijd door ons worden aangewend om een of meer van onze liefdadigheidsdoelen te realiseren.

Het gezamenlijke team van HWMCO-Nederland & NiCA Foundation bedankt Stichting Trap-In Uden voor het wederom selecteren van onze stichting!

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel. Uw gegevens blijven uiteraard privé.

 

 

 

Leave a Reply