Eindelijk weer in het prachtige Oeganda!!!

posted in: Uncategorized | 0

 

This post can here be read in English.

 

Na twee en een half jaar zijn we er eindelijk in geslaagd om weer fysiek als team tijd met elkaar door te brengen! Het is onze bedoeling is om dat elk jaar te kunnen doen, doch Covid-19 had daar sinds augustus 2019 een stokje voor gestoken. We hebben een aantal zeer vruchtbare weken met elkaar doorgebracht, waarin we voltooide projecten hebben bezocht en geëvalueerd, en veel activiteiten hebben uitgevoerd; ook hebben we een aantal toekomstplannen kunnen doorspreken.

In de slider hieronder zijn alvast enkele eerste foto’s van onze reis te zien:

 

De komende periode zullen diverse reisverslagen op onze website gepost gaan worden.

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development’

Leave a Reply