Vrolijk Kerstfeest voor de Batwa groepen bij Lake Bunyonyi!

posted in: Uncategorized | 0

 

Please click here to read this post in English.

 

Voorafgaand aan Kerstmis, hebben Aaron en Noah gisteren opnieuw de Batwa groepen bij Lake Bunyonyi opgezocht om hen voedsel te brengen. Aangezien we wilden dat Kerstmis ook voor hen speciaal zou zijn, hebben we de afgelopen weken daartoe, met succes, een aantal oproepen voor donaties gedaan. Dankzij alle donaties die we hebben ontvangen, konden we de groepen, die aan de rand van de Oegandese samenleving leven, niet alleen meer voedsel brengen, maar ook een grotere variëteit. Naast maïsmeel en bonen konden we ze ook rijst, matoke (kleine groene bananen), aardnoten, witte kolen en zelfs vlees geven!

De Batwa groepen waren dolgelukkig en de kinderen begonnen zelfs vrolijk een liedje over rijst (omukyere) en vlees (enyama) te zingen. In de video’s en foto’s hieronder is de vrolijke sfeer te proeven …

 

 

 

Een heel groot dank je wel aan iedereen die heeft gedoneerd om de Batwa groepen een vrolijk kerstfeest te bezorgen!

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel. Uw gegevens blijven uiteraard privé.

Leave a Reply