Een dringende roep om hulp!

posted in: Uncategorized | 0

 

Please click here to read this urgent call for help in English.

 

Vanochtend hebben Noah en Aaron weer noodpaketten gebracht bij de Batwa groepen die aan Lake Bunyonyi wonen. Wat ze daar aantroffen was ronduit hartverscheurend en is voor ons reden om ons meer dan ooit tevoren grote zorgen te maken over de situatie waarin deze mensen verkeren…heel moeilijk kan het voor een ieder die de bijgaande foto’s ziet niet zijn om te constateren dat elke lach van de gezichtjes van de kinderen verdwenen is. En precies dát spreekt boekdelen over hoe hopeloos ze zich voelen!

Sinds de Batwa in 1991 verdreven zijn uit de bossen, die ze tot dan gedeeld hadden met de berggorillas, leven ze aan de rand van de Oegandese samenleving en moeten ze vechten om te overleven. Verreweg de meerderheid van hen is voor hun dagelijks brood afhankelijk van het toerisme, doch sinds corona de wereld in zijn grip houdt is de toeristensector volledig ingestort.

Aangezien het niet te verwachten valt dat het toerisme in Oeganda snel weer gaat opleven, maken we ons grote zorgen om de levens van deze Batwa. We willen onze hulp aan hen graag intensiveren, maar om dat te kunnen doen zijn we afhankelijk van donaties.

Bij deze vragen wij dringend om donaties waarmee wij deze in de steek gelaten groep kunnen helpen de huidige crisis te overleven!

Doneren is heel gemakkelijk. U kunt dat doen door:

  • Het bedrag over te maken naar onze bankrekening, NL56 INGB 0007 7485 36 ten name van Stichting HWMCO-Nederland.
  • De PayPal donatieknop op onze website te gebruiken, of het bedrag handmatig middels PayPal over te maken naar hwmco-nederland@outlook.com.

Elke donatie, hoe klein ook, helpt ons om letterlijk levens te redden.
Dank u wel!

 

Gerelateerd aan deze oproep: Hoe wij tijdens de coronacrisis hulp willen bieden bij Lake Bunyonyi.

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel. Uw gegevens blijven uiteraard privé.

 

 

 

 

Leave a Reply