Wij zijn dankbaar voor wat we als gezamenlijk team binnen nauwelijks tweeënhalf jaar bereikt hebben!

posted in: Uncategorized | 0

 

Please click here to read this post in English.

 

Nicky’s Care for Africa Foundation (NiCA Foundation) is opgericht in 2017. Aanvankelijk een project ons HWMCO-Nederland, is de stichting sinds 2018 in Kabale, Oeganda, geregistreerd als Community Based Organization (CBO) en dochter van HWMCO-Nederland. Ons doel als HWMCO-Nederland & NiCA Foundation is om te werken aan menswaardige toekomst voor kansarme kinderen in Oeganda.

Over doelen en strategieën wordt altijd gezamenlijk besloten en dit heeft, in combinatie met goede communicatie en volledige transparantie, sinds het begin van onze samenwerking geleid tot het bereiken van diverse doelen.

Zie in de foto slider hieronder onze bereikte resultaten in vogelvlucht, van een gedoneerde grote kano in november 2017, via de eerste motorboot, de vijf gebouwde aanlegsteigers en het gerealiseerde instructiezwembad, naast ook andere resultaten, tot de tweede, onlangs vanuit Nederland gearriveerde motorboot….

 

Natuurlijk stopt het hier niet. Terwijl onze focus dit jaar ligt op veilig drinkwater, werken we ook lange termijn plannen waarover we later dit jaar meer bekend zullen maken. In ‘Waar wij voor staan’ kunt u lezen over onze principes; in ‘Hoe u kunt helpen’ vindt u, naast benodigde informatie over het maken van een donatie, ook informatie over andere manieren waarop u ons kunt helpen onze doelen te bereiken.

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel. Uw gegevens blijven uiteraard privé.

 

Leave a Reply