Blije leerlingen van Bwama Primary School tijdens hun eerste tochtje in de vanuit Nederland gearriveerde motorboot!

posted in: Uncategorized | 0

 

Please read this post in English here.

 

De leerlingen van Bwama Primary School zijn vanaf nu verzekerd van twee motorboten die hen dagelijks veilig naar en van school vervoeren over Lake Bunyonyi.

In oktober 2018 is de eerste, in Oeganda vervaardigde, motorboot voor dit doel ter beschikking gesteld. Afgelopen week is de in Nederland vervaardigde en vandaar uit getransporteerde stalen motorboot bij Lake Bunyonyi gearriveerd alwaar hij onmiddellijk in gebruik genomen is om zowel de leerlingen alsook de gehele gemeenschap van dienst te zijn. Het hele verslag over de totstandkoming van dit tweede bootproject is hier te lezen.

In de video hieronder zijn de blije leerlingen van Bwama Primary School te zien tijdens hun eerste tochtje met de nieuwe motorboot:

 

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

 

Leave a Reply