HWMCO-Nederland opnieuw geselecteerd door Trap-In Uden voor financiële steun.

posted in: Uncategorized | 0

 

This post can here be read in English.

 

Trap-In Uden heeft ook dit jaar HWMCO-Nederland geselecteerd als één van stichtingen die op hun financiële steun mag rekenen.

Al sinds 1974 organiseert de stichting jaarlijks op Tweede Pinksterdag een sponsorfietstocht van 50 km. De opbrengst daarvan is bestemd voor lokale missionarissen en enkele vooraf geselecteerde kleinschalige derde wereldprojecten.

De in voorgaande jaren van Trap-In Uden ontvangen steun heeft onder andere in 2018 een grote bijdrage gevormd voor de eerste motorboot die we aan Bwama Primary School ter beschikking hebben kunnen stellen, terwijl we er in 2019 het door ons aan Lake Bunyonyi gebouwde instructiezwembad grotendeels van hebben kunnen financieren.

De steun die we dit jaar mogen gaan ontvangen zal worden aangewend om een regenwateropvangsysteem bij een basisschool in ons werkgebied (deels) te financieren.

Het gezamenlijke team van HWMCO-Nederland & NiCA Foundation bedankt Trap-In Uden voor het ook in 2020 selecteren van onze stichting!

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel. Uw gegevens blijven uiteraard privé.

 

Leave a Reply