Oeganda reis 2019: opnieuw een onvergetelijke ervaring!

posted in: Uncategorized | 0

 

 

To read this post in English please click here.

 

Een paar dagen geleden zijn wij in Nederland teruggekeerd na een maand in het prachtige Oeganda, terecht ‘de parel van Afrika’ genoemd, te hebben doorgebracht. We hebben een prachtige tijd gehad in het gezelschap van onze Oegandese NiCA foundation managers, Aaron Twinomujuni en Noah Mubangizi.

Als het kernteam van NiCA Foundation, zoals we dat hebben gevormd, hebben we onze huidige projecten bezocht, mogelijkheden onderzocht voor toekomstige projecten waarmee we onze hulp wellicht kunnen uitbreiden en veel mensen ontmoet. Ondertussen zijn we niet vergeten vooral ook te genieten van de ronduit prachtige en ongerepte omgeving van Lake Bunyonyi, wat letterlijk ‘plaats waar heel veel vogeltjes zijn’ betekent en waarnaar vaak begrijpelijk verwezen wordt als ‘Klein Zwitserland’.

Hieronder een compilatie van foto’s van onze reis…

 

In de komende weken zullen meer updates vergezeld van veel foto’s van onze succesvolle reis gepost gaan worden!

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-ailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

Leave a Reply