Een groot dankjewel aan Trap-In Uden voor alweer een geweldige bijdrage!

posted in: Uncategorized | 0

 

This message can here be read in English.

 

Tijdens een feestelijke bijeenkomst, vorige week georganiseerd door het team van Trap-In Uden, is het resultaat van de jaarlijks op Tweede Pinksterdag door de stichting georganiseerde gesponsorde fietstocht van 50 km bekendgemaakt.

Hoewel het aantal deelnemers als gevolg van de weersvoorspellingen voor de dag van het evenement lager was dan in voorgaande jaren, bleek het uiteindelijke resultaat, dankzij de fantastische oganisatie, toch nog verrassend hoog! Aan elk geselecteerd project, waaronder HWMCO-Nederland, kan het prachtige bedrag van €2550,- worden uitgekeerd!

Tijdens onze aanstaande reis naar Oeganda zullen we als het gezamenlijke team van HWMCO-Nederland en NiCA Foundation gaan beslissen over de momenteel meest wenselijke aanwending van dit bedrag. Uiteraard bedanken wij Trap-In Uden voor hun bijdrage in 2019!

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

Leave a Reply