De lokale gemeenschap maakt kennis met de Moringaboom.

posted in: Uncategorized | 0

 

This post can here be read in English.

 

Na onlangs een hoeveelheid moringazaden te hebben ontvangen, zijn NiCA managers, Aaron en Noah, afgelopen week begonnen de gemeenschap te informeren; allereerst de kinderen en ouders van Bwama Primary School, daarna volgen ook anderen. Er worden gezinnen bezocht en mensen worden bij elkaar geroepen om te worden verteld over de positieve effecten van de moringaboom, die niet voor niets door velen ‘wonderboom’ wordt genoemd, en over diens verzorging. Daarna worden zaden uitgedeeld en kan men er zelf mee aan de slag gaan. De komende weken zullen nog meer gezinnen bezocht en van moringazaden worden voorzien. Ook de Batwa worden bij het programma betrokken. Doordat elke nieuwe boom in de toekomst zaden zal gaan dragen, kan hij steeds verder in het gebied worden verspreid.

Aaron en Noah gaan het groeiproces van de zaden volgen.

 

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

Leave a Reply