Een prachtige uitnodiging van Dr. Patrick Treacy.

posted in: Uncategorized | 0

 

Deze post kan hier in het Engels gelezen worden.

 

 

Het was een geweldige eer om door Dr. Patrick Treacy te worden uitgenodigd om over mijn liefdadigheidswerk in Oeganda te komen vertellen tijdens het 11e Royal Society of Medicine (RSM) Congress, dat op 22 february in Londen gehouden werd. Dr. Treacy is momenteel de voorzitter van de esthetische faculteit van de RSM.

Het in 1805 opgerichte genootschap is een liefdadigheidsinstelling en een van de belangrijkste aanbieders van postacademisch medisch onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Elk jaar worden er talloze academische en openbare evenementen georganiseerd en het genootschap heeft één van de grootste medische bibliotheken in Europa.

Aangezien het congres dit jaar in het teken stond van esthetiek en menslievendheid, bood dat mij een geweldige gelegenheid om voor een internationaal publiek, bestaande uit artsen uit de hele wereld, over onze activiteiten en onze doelen, zowel bereikte als toekomstige, te vertellen; alles uiteraard met het doel om kansarme kinderen in Oeganda een menswaardige toekomst te bieden.

Hartelijk dank voor deze prachtige gelegenheid, Dr. Patrick Treacy.

 

 

HWMCO-Nederland
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

 

Leave a Reply