Het perceel van HWMCO in Oeganda is dit jaar uitgebreid met ruim 6000 vierkante meter!

posted in: Uncategorized | 0

 

To read this post in English please click here.

 

Zoals aangegeven in het introductie artikel over HWMCO in Oeganda, is het realiseren van een gebouw, genaamd ‘Miracle Joy Centre’, van waaruit alle activiteiten die voor de kinderen georganiseerd worden kunnen plaatsvinden, één van de hoofddoelen die de organisatie in de toekomst wil waarmaken. Om de bouw van het Miracle Joy Centre (alsook andere in de toekomst toe te voegen projecten) mogelijk te maken was het wenselijk om het perceel in eigendom van HWMCO uit te breiden.

In December 2017 is een belangrijke stap daartoe gezet. Er is toen een overeenkomst getekend die het mogelijk maakte om een hoeveelheid grond van meer dan 6000 vierkante meter, direct grenzend aan het perceel van HWMCO in drie fases te kopen.

Het doet ons genoegen dat we vandaag bekend kunnen maken dat we er, dankzij vele privé donaties en mensen in Nederland die gebruik hebben gemaakt van ons Marktplaats account, in geslaagd zijn het benodigde bedrag te werven. De derde en laatste termijn is deze week betaald!

 

HWMCO-Nederland
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel. 

Leave a Reply