Nicky’s Care for Africa (NiCA) is nu ook als CBO geregistreerd in Oeganda.

posted in: Uncategorized | 0

 

For English translation please click here.

 

 

 

Sinds 17 juli van dit jaar is NiCA officieel geregistreerd als een Community Based Organization (CBO) onder de naam ‘Nicky’s Care for Africa Foundation’ (NiCA Foundation) in het district Kabale in Oeganda. Wij beschouwen onze projecten als duurzaam en willen onze activiteiten ten behoeve van de ontwikkeling van kinderen in de toekomst uitbreiden. Vandaar dat we in goed overleg met elkaar tot deze registratie besloten hebben.

NiCA Foundation is een dochter van HWMCO-Nederland. Het bestuur wordt gevormd door Aaron Twinomujuni (Foundation Manager), Noah Mubangizi (Foundation Manager) en Yvonne Verhagen (oprichter & voorzitter). We hebben er alle vertrouwen in dat we, als het sterke team dat we gevormd hebben, in de komende jaren veel doelen zullen bereiken!

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel. Uw gegevens zijn uiteraard niet zichtbaar voor publiek.

Leave a Reply