Wij zijn dankbaar voor de fantastische steun van Trap-In Uden!

posted in: Uncategorized | 0

 

To read this post in English please click here.

 

Onlangs zijn wij tijdens een feestelijke bijeenkomst, georganiseerd door het team van Trap-In Uden, geïnformeerd over het resultaat van de gesponsorde fietstocht van 50 km, die altijd op Tweede Pinksterdag door hen georganiseerd wordt.

Mede dankzij hele gunstige weersomstandigheden en het toevoegen van een paar nieuwe elementen aan het programma heeft de opbrengst van het evenement dit jaar een recordhoogte bereikt, met als resultaat dat aan elk van de geselecteerde projecten, waaronder ook HWMCO-Nederland, €2750,- uitgekeerd wordt!

Het bedrag vormt een prachtige bijdrage voor het bedrag dat nodig is voor de eerste motorboot ten behoeve van Bwama Primary School, onze projectschool onder Nicky’s Care for Africa (NiCA Project).

Het team van HWMCO-Nederland bedankt Trap-In Uden voor hun absoluut fantastische steun!

 

HWMCO-Nederland
“We Fight Poverty by Bringing Development.”

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

Leave a Reply