Dit zijn onze officiële logo’s.

posted in: Uncategorized | 0

To read this information in English please click here.

 

Dit zijn de officiële logo’s voor HWMCO-Nederland en NiCA-Foundation met hun betekenis.

De verschillend gekleurde handen symboliseren de samenwerking tussen Nederland en Oeganda, terwijl de prachtige blauwe vlinder het resultaat van die samenwerking uitdrukt. Overal in de wereld zien mensen vlinder als teken van verandering, transformatie, ontwikkeling, en dat is precies wat wij willen brengen.

De wereld kent Oeganda als de ‘Parel van Afrika’ vanwege zijn adembenemend mooie natuur; die wordt uitgedrukt middels de groene bladeren in bovenste helft van het logo, alsook in de omringende cirkel. De bruine kleur van de cirkel vertegenwoordigt de kleur van moeder Aarde en symboliseert tevens success en stabiliteit.

Tenslotte is in ons logo ook water als de bron van leven te zien. Helaas is de beschikbaarheid van schoon water voor de mensen op het platteland van Oeganda echter geen vanzelfsprekendheid en daarom verdient het onze aandacht.

 

Wij bedanken Rafael Swevels uit Nederland voor zijn hulp. Dank je wel voor je fantastische inzet en je geweldige creativiteit!

 

 

HWMCO-Nederland & NiCA-Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

 

(Bijgewerkt mei 2019)

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

Leave a Reply