Vrolijke gezichten bij HWMCO-Uganda!

posted in: Uncategorized | 0

 

To read this post in English please click here.

 

Het doet ons deugd te kunnen meedelen dat we het team van HWMCO in Oeganda van twee splinternieuwe fietsen hebben kunnen voorzien. De fietsen dragen in grote mate bij aan hun mobiliteit. Verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld het inslaan van proviand en het bezoeken van instanties ten behoeve van de organisatie, zijn nu veel minder tijdrovend geworden. Daarvan profiteren zowel het team alsook de kinderen. En niet alleen het team heeft de fietsen dankbaar in ontvangst genomen! Zoals op de foto’s te zien is, waren ook de kinderen heel opgewonden bij het zien van de schitterende voertuigen!

Het was dankzij een overgebleven bedrag van een bijdrage van Trap-In Uden, de stichting die ook de aanleg van het regenwateropvangsysteem op de locatie mogelijk heeft gemaakt, dat we de fietsen konden doneren.

 

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

 

Leave a Reply