HWMCO-Nederland ook in 2018 geselecteerd voor financiele steun door ‘Trap-In Uden’.

posted in: Uncategorized | 0

 

To read this news in English please click here.

 

‘Trap-In Uden’ heeft HWMCO-Nederland ook voor 2018 geselecteerd als één van de projecten die dit jaar op hun financiële steun mogen rekenen.

Al sinds 1974 organiseert de stichting jaarlijks op Tweede Pinksterdag een sponsorfietstocht van 50 km. De opbrengst daarvan is bestemd voor locale missionarissen en enkele vooraf geselecteerde kleinschalige derde wereldprojecten.

Hartelijk dank namens het team van HWMCO-Nederland!

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

Leave a Reply