Geweldige donatie ontvangen!

posted in: Uncategorized | 0

 

To read this post in English please click here.

 

Wij zijn ontzettend blij met de prachtige donatie van €500,- die wij hebben ontvangen van Thijs-Jan van Hoek. Dit is tot op heden de grootste donatie die onze organisatie uit hoofde van een privépersoon heeft mogen ontvangen!

Namens het hele team van HWMCO-Nederland bedanken wij Thijs-Jan voor deze gulle gift!

Elke donatie, alsmede elke andere vorm van steun die ons helpt om onze doelen te bereiken wordt natuurlijk enorm gewaardeerd. Bezoekt u alstublieft deze pagina op onze website om meer te lezen over de manieren waarop u kunt bijdragen aan het brengen van verbeteringen in het leven van een heleboel noodlijdende en kansarme kinderen.

 

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

 

Leave a Reply