Wij bedanken ROC de Leijgraaf voor hun geweldige kerstdonatie!

posted in: Uncategorized | 0

 

To read this post in English please click here.

 

De Laboratoriumopleidingen van mbo-school ROC de Leijgraaf kennen een lange traditie van kerstactiviteiten. De docenten verzorgen voor de studenten een kerstontbijt, er wordt stilgestaan bij de betekenis van kerst voor een ieder en tenslotte wordt een spetterende loterij gehouden, waarbij de opbrengst steevast aan een goed doel wordt geschonken.

Wij waren blij verrast dat onze stichting afgelopen kerst door hen werd uitgekozen. Door de beide locaties in Oss en Boxmeer is een bedrag van maar liefst € 540,- bijeengebracht!

Namens het hele team van HWMCO-Nederland bedanken wij zowel studenten als docenten voor deze gulle donatie!

Elke donatie, alsmede elke andere vorm van steun die ons helpt om onze doelen te bereiken wordt natuurlijk enorm gewaardeerd. Bezoekt u alstublieft deze pagina op onze website om meer te lezen over de manieren waarop u kunt bijdragen aan het brengen van verbeteringen in het leven van een heleboel noodlijdende en kansarme kinderen.

 

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

 

 

 

 

 

Leave a Reply