Binnenkort: geweldig nieuws over HWMCO-Uganda!

posted in: Uncategorized | 0

 

To read this in English please click here.

 

Bij HWMCO-Uganda treffen Happy en zijn team voorbereidingen voor de bouw van een, door HWMCO-Nederland gefinancierd, regenwateropvangsysteem. Meer details volgen.

Aangezien schoon (drink)water in het dorp Mbaba volledig ontbreekt, hebben we eerder dit jaar bij onze bij onze supporter Trap-In Uden een verzoek om financiële steun ingediend. Ons verzoek werd gehonoreerd en van het ontvangen bedrag kunnen Happy en zijn team nu het systeem laten aanleggen. Wij zien dit als een uitermate duurzaam systeem, dat ook in de toekomst, als het Miracle Joy Centre gerealiseerd is, een waardevolle reservecapaciteit zal blijven.

Wij bedanken Trap-In Uden voor hun geweldige bijdrage, die de bouw van dit systeem mogelijk maakt!

 

(Ruwe schets)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

Leave a Reply