Gedoneerde T-shirts en hesjes uitgereikt bij HWMCO in Oeganda

posted in: Uncategorized | 0

 

To read this post in English please click here.

 

Tijdens mijn recente reis naar Oeganda heb ik, gedurende de tijd die ik met de kinderen van HWMCO in Oeganda heb doorgebracht, een aantal T-shirtjes en hesjes uitgereikt die aan ons gedoneerd waren door één van onze Nederlandse partners, Stichting Uden WereldWijd. Zij hadden de items op hun beurt ontvangen van een basisschool, waarvoor ze, als gevolg veranderingen in hun organisatie, onbruikbaar waren geworden. De school wilde zeker stellen dat de T-shirts en hesjes een tweede leven zouden krijgen in ontwikkelingslanden. Van Stichting Uden WereldWijd is bekend dat ze partners hebben met liefdadigheidsprojecten in dergelijke landen.

Daar ik al een flinke hoeveelheid aan gedoneerde kleding en materialen in mijn bagage had, kwam ik eenvoudigweg ruimte tekort om alle T-shirts en hesjes ook mee te nemen en heb ik besloten ze in een pakket na te sturen.

De T-shirts en hesjes kunnen gedragen worden tijdens verschillende (sport)activiteiten die Happy, samen met zijn team, voor de kinderen organiseert. De blije gezichtjes in de foto’s hieronder spreken boekdelen!

 

 

Wij bedanken Stichting Uden WereldWijd voor deze donatie die door de kinderen ontzettend gewaardeerd wordt!

 

NB: voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van het laatste nieuws op onze website  bestaat de mogelijkheid ons dit te laten weten door hieronder als opmerking naam en e-mailadres achter te laten. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de link naar elk laatst gepost artikel.

 

 

Leave a Reply