Organiseer een muziek evenement

posted in: Uncategorized | 0

To read this information in English please click here.

Wij zijn ontzettend blij met initiatieven waabij geld word ingezameld middels een muziekevenement, bijvoorbeeld een benefiet concert. Voor onze overleden zoon, Nicky, ter ere van wie wij NiCA Foundation in het leven hebben geroepen, was muziek maken zijn allergrootste passie.  Hij was bovenal een zeer getalenteerde drummer, maar speelde ook graag gitaar en was ook begonnen succesvol muziek te componeren.

Ben jij muzikant en wil je ons graag helpen geld te werven voor één van onze doelen door een muziekevenement te organiseren, of ken je een muzikant of band, die dat graag zou willen doen? Laat het ons weten in een e-mail geadresseerd aan hwmco-nederland@outlook.com

 

 

 

Voor alle manieren om ons te helpen onze doelen te bereiken zie, ‘Hoe u kunt helpen’
Elke bijdrage, klein of groot, wordt door ons enorm gewaardeerd!

 

HWMCO-Nederland & NiCA Foundation
‘We Fight Poverty by Bringing Development.’

Leave a Reply