HWMCO-Nederland bedankt Stichting Uden WereldWijd voor partnerschap.

posted in: Uncategorized | 0

 

Please click here to read this post in English.

 

Het team van HWMCO-Nederland bedankt Stichting Uden WereldWijd voor het door hen bevestigde partnerschap met de stichting.

Stichting Uden WereldWijd is een overkoepelende organisatie ten behoeve van vrijwilligersorganisaties en personen (partners) die zich bezighouden met Internationale Duurzame Ontwikkelingssamenwerking (IDO).

De stichting heeft van de Gemeente Uden de vergunning gekregen om voor de volledige kledinginzameling in Uden en omliggende kerkdorpen zorg te dragen. Met het geld dat deze kledinginzameling jaarlijks opbrengt kan de stichting haar partners financiële ondersteuning bij de uitvoering van hun projecten bieden.

 

Hartelijk dank Stichting Uden WereldWijd!

Leave a Reply